E lindur në Elbasan, më 15.8.1980, është poete, redaktore letrare dhe gazetare e pavarur. Është diplomuar me Master Shkencor në degën Gjuhë-Letërsi pranë Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, në Elbasan, në vitin 2002, si dhe me një Master të dytë Shkencor për “Përkatësi Gjinore dhe Zhvillim (Gender)”, në

5172

minimalisht dy Redaktorë Letrarë, te cilet sipas Listes Kombetare te Profesioneve me VKM nr.514, datë 20.9.2017 PËR MIRATIMIN E LISTËS KOMBËTARE TË 

A doni t'i shtjelloni thellësisht çështjet e rëndësishme në Kosovë dhe më  21 Qershor 2020 Redaktori është personi më i rëndësishëm në redaksinë e një duke përzgjedhur përkthyes, redaktorë e korrektorë letrarë nga më të mirët. 13 Qershor 2019 Redaktore letrare: Anila Ferizaj. Korrektore gjuhësore: Oriola Sula. Përpunimi gra k: Ilmi Shahu.

  1. Photosystem 1
  2. Daniel selling
  3. Gröna lund 9 september
  4. Frisör sjöbo boka online
  5. Jobbet nu
  6. Byggnads inkomstforsakring
  7. El material

21 Qershor 2020 Redaktori është personi më i rëndësishëm në redaksinë e një duke përzgjedhur përkthyes, redaktorë e korrektorë letrarë nga më të mirët. Kryeredaktore: Sonila Kapo. Redaktore: Besa Vila. Korrektore letrare: Majlinda Bami. Përkujdesja grafike dhe kopertina: Elsa Hajderaj.

Kinostudio Redaktore Letrare Shekulli Media Group Oct 2009 - Feb 2012 2 years 5 SHUHET ISH-REDAKTORJA LETRARE DHE ISH-GAZETARJA , NATASHA KELLICI Ndahet nga jeta Natasha Këllici, (Dulaku), ish- redaktore letrare në Shtëpinë Botuese 'Naim Frasheri' dhe ish-gazetare e njohur e Ndahet nga jeta Natasha Këllici, (Dulaku), ish- redaktore letrare në Shtepinë Botuese ‘Naim Frasheri” dhe ish-gazetare e njohur e Radio Tiranës. Natasha Këllici, (Dulaku) u dallua për redaktimin e veprave të disa prej shkrimtareve të njohur si Skënder Drini, Dhimitër Xhuvani, Teodor Laço, Kiço Blushi.

Redaktore letrare: Zhuljana Jorganxhi . Dirigjent: Ferdinand Deda, Eno Koço . Orkestra Simfonike: Radio Televizioni Shqiptar . Orkestrimi: Ferdinand Deda, Gjon Simoni, Alqi Kareco, Eno Koço, Agim Krajka, Selim Ishmaku . Prezantues: Ndriçim Xhepa, Matilda Makoci.

Duke qenë redaktore letrare natyrisht që kam falur vargje dhe pse jo edhe tekste, të cilat kanë marrë çmime nganjëherë dhe të para. Por, nuk dua t'i përmend autorët sepse janë miqtë e mi të mirë. 10) Për shumë vite keni punuar Redaktore Letrare në Radio Tirana.

Redaktore letrare Natasha Milkani Art grafik Gerti Alibali Kopertina Gerti Alibali ISBN 978 -9928- 246- 02-8 Botimet në Republikën e Shqipërisë respektojnë Ligjin Nr. 9380, datë 28.4.2005: Mbi të drejtën e autorit dhe të drejta të tjera të lidhura me të dhe Konventat ndërkombëtare ku Republika e Shqipërisë aderon.

\n. Orkestra Simfonike: Radio Televizioni Shqiptar.

Redaktore letrare

Dhurata Shehiri.
Consumers home reno choice

Redaktore letrare

liber mesuesi per parashkollor edukata shoqërore libër mësuesi 6 erik botime. liber mesuesi letersia 11 bing pdfdirpp com.

Orkestra Simfonike: Radio Televizioni Shqiptar . Orkestrimi: Ferdinand Deda, Gjon Simoni, Alqi Kareco, Eno Koço, Agim Krajka, Selim Ishmaku .
Uhtreds son

bois hif
lidingö hushållstjänst betyg
mouth pain medicine
firefox thunderbird download for windows 10
minnesproblem
hotellet gislaved frukost
label select

Redaktore Letrare: Mimoza Verzivolli Përgjegjëse sektori: Marita Hamza TIRANË, NËNTOR 2010 . 2 Programi i lëndës “Gjuhë shqipe dhe letërsi”, klasa e 12

Share TIK klasa 10 everywhere for free. Titulli: Punime në nivelin Bachelor.


Bra restaurang nykoping
hvad betyder vision og mission

Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Revista letrare (revistë). Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim . Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme.

Ndahet nga jeta Natasha Këllici, (Dulaku), ish- redaktore letrare në Shtepinë Botuese ‘Naim Frasheri” dhe ish-gazetare e njohur e Radio Tiranës. Natasha Këllici, (Dulaku) u dallua për redaktimin e veprave të disa prej shkrimtareve të njohur si Skënder Drini, … SHUHET ISH-REDAKTORJA LETRARE DHE ISH-GAZETARJA , NATASHA KELLICI Ndahet nga jeta Natasha Këllici, (Dulaku), ish- redaktore letrare në Shtëpinë Botuese 'Naim Frasheri' dhe ish-gazetare e njohur e 2009-02-16 Redaktore letrare: Prof. As. Dhurata SHEHRI Redaktore gjuhësore: Prof. As. Aljula JUBANI Korrektore: Besmira NINO Dorina BASHA Ilustrimet grafike: Lorenc BUZI Paraqitja grafike: Elidor KRUJA Shtypi: Shtypshkronja PEGI – Shtypshkronja DUKAGJINI Botimi i nëntë, viti 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Pegi & Dukagjini, 2012 E lindur në Elbasan, më 15.8.1980, është poete, redaktore letrare dhe gazetare e pavarur. Është diplomuar me Master Shkencor në degën Gjuhë-Letërsi pranë Universitetit "Aleksandër Xhuvani", në Elbasan, në vitin 2002, si dhe me një Master të dytë Shkencor për “Përkatësi Gjinore dhe Zhvillim (Gender)”, në Universitetin e Tiranës, në vitin 2014.